Home Izbori Kako su predsednički kandidati reagovali na žreb

Kako su predsednički kandidati reagovali na žreb

75
0
izbori prebrojavanje glasova 1
Foto: Darko Ćirkov

Republička izborna komisija (RIK) usvojila je jednoglasno rešenje kojim je potvrđen žrebom određen redosled predsedničkih kandidata na glasačkom listiću na izborima za predsednika Srbije.

Neki od kandidata su se večeras oglasili na društvenim mrežama povodom žreba, pa prenosimo najzanimljivije reakcije.

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak je poslednju poziciju na glasačkom listiću, broj 11, prokomentarisao rečima „čim se nešto izvlači u Beogradu Vojvodina bude na zadnjem mestu“ i ukazao da je i sedmica na Lotou večeras takođe „otišla“ u jednu beogradsku opštinu.

Na Fejsbuk nalogu Ljubiše Preletačevića Belog kratko je napisano: „Odličan pet ljubi čika“.

Dosta je bilo je poziciju svog lidera Saše Radulovića, broj 4, propratio fotografijom deteline sa četiri lista na Tviteru.

Žrebom je određeno da prvi na glasačkom listiću bude Saša Janković, a na Tviter nalogu koji vode oni koji žele da ga vide na mestu predsednika iskazano je zadovoljstvo takvim ishodom.

Lider radikala Vojislav Šešelj je na Tviteru napisao da je njegov broj dobitni.

S druge strane, lider Dveri Boško Obradović je retvitom konstatovao da je žrebom određen redosled kandidata na glasačkom listiću.

O žrebu se, zasad, nisu oglašavali predsednički kandidati Aleksandar Vučić, Vuk Jeremić, Milan Stamatović, Aleksandar Popović i Miroslav Parović.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here