Home Izbori Popović: Vreme je za pravednu Srbiju

Popović: Vreme je za pravednu Srbiju

72
0
Aleksandar Popović - Srbija izbori
Foto: N1/ Info služba DSS

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović izjavio je da svaki građanin Srbije, ma gde živeo, ima pravo na život dostojan čoveka. On je u Sremskoj Mitrovici, gde je govorio o ekonomskom programu, rekao da je vreme za pravednu Srbiju, prenosi Info služba DSS-a. „Vreme je da bogati plaćaju veće poreze, a najsiromašniji da ga ne plaćaju uopšte. Vreme je da porezi na proizvodnju u nerazvijenim krajevima budu niži u odnosu na one u razvijenim“, rekao je Popović i zaključio da je potrebno sprečiti beogradizaciju, jer je „pravedna Srbija iznad svega, a čovek pre svega“.

Predsednički kandidat Demokratske stranke Srbije Aleksandar Popović izjavio je da svaki građanin Srbije, ma gde živeo, ima pravo na život dostojan čoveka.

On je u Sremskoj Mitrovici, gde je govorio o ekonomskom programu, rekao da je vreme za pravednu Srbiju, prenosi Info služba DSS-a.

„Vreme je da bogati plaćaju veće poreze, a najsiromašniji da ga ne plaćaju uopšte. Vreme je da porezi na proizvodnju u nerazvijenim krajevima budu niži u odnosu na one u razvijenim“, rekao je Popović i zaključio da je potrebno sprečiti beogradizaciju, jer je „pravedna Srbija iznad svega, a čovek pre svega“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here