Home Izbori Karić: U narednih pet godina u Srbiji neće biti nezaposlenih

Karić: U narednih pet godina u Srbiji neće biti nezaposlenih

58
0
Bogoljub Karić - Srbija izbori
Foto: N1/ Printscreen Tanjug

Predsednik Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljub Karić izjavio je u Ćupriji, na mitingu podrške predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiču, da u Srbiji u narednih pet godina neće biti nezaposlenih. „Zahvaljujući Vučiću u Srbiji otvoreno je više fabrika nego u celom regionu“, rekao je Karić i najavio da će do 2022. godine Srbija ostvariti punu zaposlenost. Karić je, kako se dodaje u saopštenju PSS, obećao da će ponovo graditi Srbiju i izgraditi milione kvadratnih metara kao što to čini širom sveta, a da „svaka srpska kuća postane mala fabrika, u kojoj će raditi tri generacije“.

Predsednik Pokreta Snaga Srbije (PSS) Bogoljub Karić izjavio je u Ćupriji, na mitingu podrške predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiču, da u Srbiji u narednih pet godina neće biti nezaposlenih.

„Zahvaljujući Vučiću u Srbiji otvoreno je više fabrika nego u celom regionu“, rekao je Karić i najavio da će do 2022. godine Srbija ostvariti punu zaposlenost.

Karić je, kako se dodaje u saopštenju PSS, obećao da će ponovo graditi Srbiju i izgraditi milione kvadratnih metara kao što to čini širom sveta, a da „svaka srpska kuća postane mala fabrika, u kojoj će raditi tri generacije“.

Prema rečima Karića, „glas za Vučića je glas za Srbiju, jedinstvo, stabilnost i mir“.

Dodao je da je Vučić „pomirio Srbiju sa svetom“, da su mu „širom otvorena vrata u Moskvi, Berlinu, Pekingu i Vašingtonu“.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here