Home Izbori Saša Radulović kreće u predizbornu turneju

Saša Radulović kreće u predizbornu turneju

77
0
Dosta je bilo - Srbija izbori
Foto: B92

Lider pokreta Dosta je bilo (DJB) i predsednički kandidat Saša Radulović kreće od srede predizbornu turneju ne bi li, kako kaže, građanima objasnio zašto su predstojeći izbori referendumski i zašto je visoka izlaznost važna. „Tokom turneje koju smo simbolično nazvali „Krug za drugi krug“ govoriću građanima o programu 20 tačaka i o tome zašto treba da glasaju protiv (Aleksandra) Vučića. Sa mnom će putovati i Predsedništvo i odbornici i poslanici pokreta DJB, a građani će imati prilike da razgovaraju i sa članovima svojih lokalnih odbora“, rekao je Radulović.


Lider pokreta Dosta je bilo (DJB) i predsednički kandidat Saša Radulović kreće od srede predizbornu turneju ne bi li, kako kaže, građanima objasnio zašto su predstojeći izbori referendumski i zašto je visoka izlaznost važna.

„Tokom turneje koju smo simbolično nazvali „Krug za drugi krug“ govoriću građanima o programu 20 tačaka i o tome zašto treba da glasaju protiv (Aleksandra) Vučića. Sa mnom će putovati i Predsedništvo i odbornici i poslanici pokreta DJB, a građani će imati prilike da razgovaraju i sa članovima svojih lokalnih odbora“, rekao je Radulović.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here