Home Izbori Obradović: nije smak sveta ako Vučić izgubi

Obradović: nije smak sveta ako Vučić izgubi

74
0
Boško Obradović - Srbija izbori
Foto: Danas/ Dveri

Ne verujem apsolutno ništa predstavnicima vlasti, jer su prekršili sva predizborna obećanja, izjavio je za Politiku predsednički kandidat Dveri Boško Obradović i poručio da Dveri nisu protiv Evrope, već protiv učlanjenja u Evropsku uniju (EU). Po nastupu kandidata vlasti, videli smo da ovo izgleda kao Vučićeva borba za opstanak u političkom životu, jer napuštajući mesto premijera, to jeste, bežeći od odgovornosti za neispunjena predizborna obećanja, doveo sebe u referendumsku poziciju, smatra Obradović. Neće nastupiti smak sveta ako on izgubi, rekao je on.

Ne verujem apsolutno ništa predstavnicima vlasti, jer su prekršili sva predizborna obećanja, izjavio je za Politiku predsednički kandidat Dveri Boško Obradović i poručio da Dveri nisu protiv Evrope, već protiv učlanjenja u Evropsku uniju (EU).

Po nastupu kandidata vlasti, videli smo da ovo izgleda kao Vučićeva borba za opstanak u političkom životu, jer napuštajući mesto premijera, to jeste, bežeći od odgovornosti za neispunjena predizborna obećanja, doveo sebe u referendumsku poziciju, smatra Obradović.

Neće nastupiti smak sveta ako on izgubi, rekao je on.

Obradović očekuje da će proći u drugi krug predsedničkih izbora, a ako se to ne dogodi podržaće onog kandidata ko potpiše 10 tačaka programa Dveri.

Nećemo imati nijedan razlog da biramo između dva zla, dva lica stare korumpirane politike i bojkotovaćemo glasanje kao i 2012. godine, izjavio je Obradović.

Izvor: www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here