Home Izbori „Hvala na podršci, hvala i brojnim članovima SNS“

„Hvala na podršci, hvala i brojnim članovima SNS“

75
0
Bratislav Jugović - Srbija izbori
Foto: B92

Bivši funkcioner Pokreta socijalista Bratislav Jugović zahvalio je Čačanima na podršci predsedničkoj kandidaturi prvog čoveka Čajetine Milana Stamatovića. On je istakao da su među među njima i brojni članovi Srpske napredne stranke (SNS). Jugović je u pisanoj izjavi naveo da su pored članova SNS i simpatizeri opozicione odborničke grupe u lokalnoj Skupštini grupe građana „Za napredniji Čačak – dr Aleksandar Radojević“ potpisom podržali Stamatovićevu kandidaturu.

Bivši funkcioner Pokreta socijalista Bratislav Jugović zahvalio je Čačanima na podršci predsedničkoj kandidaturi prvog čoveka Čajetine Milana Stamatovića.

On je istakao da su među među njima i brojni članovi Srpske napredne stranke (SNS).

Jugović je u pisanoj izjavi naveo da su pored članova SNS i simpatizeri opozicione odborničke grupe u lokalnoj Skupštini grupe građana „Za napredniji Čačak – dr Aleksandar Radojević“ potpisom podržali Stamatovićevu kandidaturu.

„Srbiji je potreban domaćin i novi Miloš Obrenović. Jedan je oslobodio Srbiju od Turaka, a ovaj drugi kojeg je narod kandidovao za predsednika će osloboditi Srbiju od bahatih preletača, od bratije i od MMF-a“, saopštio je Jugović.

Jugović je podneo ostavku na mesto potpredsednika Pokreta socijalista pre nekoliko meseci kada je najavio da će se kandidovati za predsednika Srbije, ali je u međuvremenu odustao od kandidature i podržao Stamatovića.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here