Home Izbori Đurić: Jeremić je kandidat za razbijanje Srbije

Đurić: Jeremić je kandidat za razbijanje Srbije

74
0
Marko Đurić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Potpredsednik Glavnog odbora SNS Marko Đurić saopštio je da je Vuk Jeremić potvrdio da je kandidat, ne za predsednika Srbije, već kandidat za razbijanje Srbije.

„Sada je već sasvim očigledno da je jedini Jeremićev cilj da do 2. aprila destabilizuje našu državu kako bi ona postala lak plen njegovim poslodavcima. Srbi na Kosovu i Metohiji ga već uveliko nazivaju Vukom Brankovićem i on čini sve da taj nadimak opravda“, istakao je Đurić.

Đurić je naveo da naš narod na Kosovu i Metohiji nije zaboravio Jeremićevu istaknutu ulogu u režimu koji je ukinuo Prištinski korpus, niti njegov sramotni i pogubni gaf pred Međunarodnim sudom pravde povodom jednostrano proglašene nezavisnosti Kosova, niti po srpsku državu i narod štetne dogovore koje su on i njegove kolege iz Ministarstva spoljnih poslova postizali sa Prištinom.

„Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka ostaju snaga koja ujedinjuje građane i snaži našu državu i njen suverenitet, a Jeremić i njegove kolege, kandidati za razbijanje Srbije, ostaće posle 2. aprila samo tamna mrlja u političkoj istoriji naše zemlje“, poručio je Đurić, saopštila je služba za informisanje SNS.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here