Home Izbori Jeremić: Glasajte ili će nas okupirati paradržavne grupe

Jeremić: Glasajte ili će nas okupirati paradržavne grupe

69
0
vuk-jeremic-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je da se cela Srbija suočava s korupcijom i organizovanim kriminalom i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za promene. „U Sremu danas vedre i oblače siledžije koje su u direktnoj sprezi s porodicom na vlasti. Vi ovde danas ne možete da se bavite iole ozbiljnijim poslom, a da za to niste platili reket i dobili takozvanu zaštitu paradržavnih kriminalnih grupa“, rekao je Jeremić prilikom obilaska Sremskog okruga. Kako se navodi u saopštenju njegovog izbornog tima, Jeremić je ocenio da se tome mora stati na put odmah.


Predsednički kandidat Vuk Jeremić ocenio je da se cela Srbija suočava s korupcijom i organizovanim kriminalom i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za promene.

„U Sremu danas vedre i oblače siledžije koje su u direktnoj sprezi s porodicom na vlasti. Vi ovde danas ne možete da se bavite iole ozbiljnijim poslom, a da za to niste platili reket i dobili takozvanu zaštitu paradržavnih kriminalnih grupa“, rekao je Jeremić prilikom obilaska Sremskog okruga.

Kako se navodi u saopštenju njegovog izbornog tima, Jeremić je ocenio da se tome mora stati na put odmah.

„U suprotnom ćemo biti osuđeni na njihovu okupaciju. Zato pozivam građane da u što većem broju izađu na ove izbore i svojim glasom doprinesu da se ova situacija promeni“, rekao je Jeremić.

On je obišao domaćinstvo Jana Đurčika u Staroj Pazovi, gde je razgovarao sa članovima Staropazovačkog udruženja poljoprivrednika.

Jeremić je posetio i Parohijski dom slovačke Evangelističke crkve, a tokom popodneva razgovaraće sa građanima na tribini u Sremskoj Mitrovici.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here