Home Izbori Šta u stvari hoće Beli?

Šta u stvari hoće Beli?

69
0

Ako Preletačević uspe da se kandiduje, biće to pod imenom Luka Maksimović Mladenovački izborni fenomen Ljubiša Beli Preletačević, koji je osvojio čak 20 odsto glasova na lokalu, ubeđen je da će skupiti potpise za predsedničku trku. Svoju moguću kandidaturu za TV B92 objašnjava rečima – ozbiljno zezanje. Upitan da li je godinu dana života u politici dovoljno za prelet iz mladenovačke odborničke klupe do fotelje na Andrićevom vencu, Preletačević odgovara:

Ako Preletačević uspe da se kandiduje, biće to pod imenom Luka Maksimović

Mladenovački izborni fenomen Ljubiša Beli Preletačević, koji je osvojio čak 20 odsto glasova na lokalu, ubeđen je da će skupiti potpise za predsedničku trku.

Svoju moguću kandidaturu za TV B92 objašnjava rečima – ozbiljno zezanje.

Upitan da li je godinu dana života u politici dovoljno za prelet iz mladenovačke odborničke klupe do fotelje na Andrićevom vencu, Preletačević odgovara:

„Kako da ne. Može, kad sile Zapada poguraju tu priču, može svašta da se desi, znaš kad si strani plaćenik“, kaže Beli.

On je ubeđen je da se u Srbiji praktično besplatno može do kandidature za najvišu funkciju.

„Nisu nam davali notare. To je opstrukcija. Imali smo jednog na hiljadu i po potpisa, pa sam zvao i pretio da se ne rvemo za džabe i evo poslali tri. Polako, izguraće se“, kaže on.

Na pitanje „Koliko ste vi ozbiljni?“ odgovara:

„Ovo je ozbiljno zezanje. Znači nije zezanje, nije ozbiljno, nego je ozbiljno zezanje. Zamisli da ja pobedim one koji su 30 godina na sceni, ja se ne bih bavio politikom više.“

Ako Preletačević uspe da se kandiduje, biće to pod imenom Luka Maksimović. Pojedini mediji pišu da mu je promenu imena zbog predsedničke trke zabranila lično majka.

„Ja odrastao čovek, ne može meni mama da zabrani ništa“, kaže on.

Izvor: www.nedeljnik.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here