Home Izbori CeSID će imati oko 600 posmatrača na izborima

CeSID će imati oko 600 posmatrača na izborima

69
0
Bojan Klačar - Srbija izbori
Foto: N1

Izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar izjavio je da će ta organizacija imati oko 600 posmatrača izbora za predsednika Srbije, koji su raspisani za 2. april. On je agenciji Beta rekao, da je ta organizacija dobila odoborenje za praćenje rada RIK-a, što je danas na sednici tog tela i saopšteno, a da će narednih dana podneti prijavu i za praćenje rada biračkih odbora. Klačar je kazao da će CeSID biti prisutan na reprezentativnom uzorku, kako bi mogli da prate nepravilnosti, izlaznost i rezultate izbora.

Izvršni direktor CeSID-a Bojan Klačar izjavio je da će ta organizacija imati oko 600 posmatrača izbora za predsednika Srbije, koji su raspisani za 2. april.

On je agenciji Beta rekao, da je ta organizacija dobila odoborenje za praćenje rada RIK-a, što je danas na sednici tog tela i saopšteno, a da će narednih dana podneti prijavu i za praćenje rada biračkih odbora.

Klačar je kazao da će CeSID biti prisutan na reprezentativnom uzorku, kako bi mogli da prate nepravilnosti, izlaznost i rezultate izbora.

Prijave za praćenje rada RIK-a, odnosno biračkih odbora za strane posmatrače podnose se do 22. marta, a za domaće posmatrače do 27. marta.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here