Home Izbori „Podrška Tadićevom predlogu“

„Podrška Tadićevom predlogu“

72
0
Nikola Jovanović - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Portparol izbornog tima Vuka Jeremića, Nikola Jovanović, podržao je predlog Borisa Tadića za formiranje zajedničkog koordinacionog tela za praćenje izbora. Jovanović je na konferenciji za novinare kazao da je formiranje zajedničkog koordinacionog tela „dobra ideja“, kao i da u praksi već postoji saradnja na tom planu koja će biti intenzivirana u narednom periodu. Upitan kada će Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) predati potpise podrške građana Jeremićevoj kandidaturi, portparol njegovog izbornog tima kazao je da su “ još sinoć“ prikupili više od potrebnog broja potpisa i da žele da ih predaju RIK „na simboličan dan“.

Portparol izbornog tima Vuka Jeremića, Nikola Jovanović, podržao je predlog Borisa Tadića za formiranje zajedničkog koordinacionog tela za praćenje izbora.

Jovanović je na konferenciji za novinare kazao da je formiranje zajedničkog koordinacionog tela „dobra ideja“, kao i da u praksi već postoji saradnja na tom planu koja će biti intenzivirana u narednom periodu.

Upitan kada će Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) predati potpise podrške građana Jeremićevoj kandidaturi, portparol njegovog izbornog tima kazao je da su “ još sinoć“ prikupili više od potrebnog broja potpisa i da žele da ih predaju RIK „na simboličan dan“.

Predsednik Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić pozvao je ranije izborne štabove Vuka Jeremića i Saše Jankovića da naprave koordinaciono telo koje će pratiti sve izborne radnje tokom predsedničkih izbora koji će biti održani 2. aprila.

Tadić je rekao da je vrlo važno da dođe do formiranja takvog tela i sinergije u delovanju tokom izbornog procesa zbog moguće izborne krađe.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here