Home Izbori Čanak: Srbija puna onih koji su na ruskom platnom spisku

Čanak: Srbija puna onih koji su na ruskom platnom spisku

111
0
Nenad Čanak - Srbija izbori
Foto: N1/ Tanjug/ Dimitrije Goll

Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak rekao je da je Srbija puna onih koji su na „ruskom platnom spisku“ i upitao kako je moguće da nisu okvalifikovani kao ruski plaćenici. „Primetio sam u arsenalu uvreda koje političari upućuju jedni drugima, niko ni za koga nije rekao da je ruski plaćenik. Kao da Rusija nije strana zemlja. A Srbija je puna onih koji su na neki način na ruskom platnom spisku“ naveo je Čanak. On je dodao da klicanje stranoj državi u Skupštini Srbije vređa osećanja svakoga ko Srbiju doživljava kao svoju državu.

Predsednički kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine (LSV) Nenad Čanak rekao je da je Srbija puna onih koji su na „ruskom platnom spisku“ i upitao kako je moguće da nisu okvalifikovani kao ruski plaćenici.

„Primetio sam u arsenalu uvreda koje političari upućuju jedni drugima, niko ni za koga nije rekao da je ruski plaćenik. Kao da Rusija nije strana zemlja. A Srbija je puna onih koji su na neki način na ruskom platnom spisku“ naveo je Čanak.

On je dodao da klicanje stranoj državi u Skupštini Srbije vređa osećanja svakoga ko Srbiju doživljava kao svoju državu.

„Posle nedavnog klicanja Rusiji na ulicama Podgorice, koliko juče smo u sali Skupštine Srbije videli najavu istog scenarija od strane najmračnijih aveti prošlosti“, naveo je Čanak u pisanoj izjavi i dodao da odgovorni političar ima obavezu da građanima govori istinu, ma koliko ona bila teška.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here