Home Izbori Boško Obradović predstavio svoj predsednički program

Boško Obradović predstavio svoj predsednički program

78
0
Boško Obradović - Srbija izbori
Foto: N1

Dveri navode da je donošenje Zakona o poreklu imovine svih političara i tajkuna jedna od ključnih stvari i da će se za to, kao predsednik Srbije, zalagati Boško Obradović. U proglasu „Da živimo kao ljudi“ je navedeno i da tu spada i zaustavljanje dvodecenijske pljačke Srbije od strane stranačkih parazita i domaćih i stranih mafijaša i da će kazne za zloupotrebu državnog položaja biti rigorozne. „Ekonomija će biti u službi otvaranja novih radnih mesta u domaćoj proizvodnji a srpski preduzetnik i poljoprivrednik dolaze u prvi plan“, navodi se u proglasu. Smanjićemo poreze i doprinose na zarade zaposlenih, a novootvorene firme biće oslobođene plaćanja poreza u prvim godinama rada, navele su Dveri. Srbija će mladim bračnim parovima obezbediti najpovoljnije stambene kredite, kao i značajna podsticajna sredstva za one koji žele da žive na selu. Vratićemo otete penzije, a staračka i samačka domaćinstva dobiće pomoć države, navodi se u proglasu.

Dveri navode da je donošenje Zakona o poreklu imovine svih političara i tajkuna jedna od ključnih stvari i da će se za to, kao predsednik Srbije, zalagati Boško Obradović.

U proglasu „Da živimo kao ljudi“ je navedeno i da tu spada i zaustavljanje dvodecenijske pljačke Srbije od strane stranačkih parazita i domaćih i stranih mafijaša i da će kazne za zloupotrebu državnog položaja biti rigorozne.

„Ekonomija će biti u službi otvaranja novih radnih mesta u domaćoj proizvodnji a srpski preduzetnik i poljoprivrednik dolaze u prvi plan“, navodi se u proglasu.

Smanjićemo poreze i doprinose na zarade zaposlenih, a novootvorene firme biće oslobođene plaćanja poreza u prvim godinama rada, navele su Dveri. Srbija će mladim bračnim parovima obezbediti najpovoljnije stambene kredite, kao i značajna podsticajna sredstva za one koji žele da žive na selu. Vratićemo otete penzije, a staračka i samačka domaćinstva dobiće pomoć države, navodi se u proglasu.

„Ojačaćemo četiri stuba države: vojsku, policiju, zdravstvo i prosvetu, koji će biti poštovani i vrednovani sa platama i opremom kakvu zaslužuju“, navodi se u proglasu.

Dveri su obećale i „sposobnu i nepotkupljivu državnu administraciju, a ne partijsko zapošljavanje“. Srpska zemlja, voda i javna dobra nisu na prodaju. EPS, Telekom, PKB i lekovite banje treba unapređivati i njima domaćinski gazdovati, dodaje se u proglasu.

Kosovo i Metohija će uvek biti deo države Srbije, navele su Dveri dodući da će pitanje statusa KIM vratiti u Ujedinjene nacije.

„Mi smo protiv učlanjenja Srbije u NATO, mi jesmo deo Evrope ali ne želimo da budemo članica Evropske unije. Srbija će sarađivati sa celim svetom, ali u srpskom interesu“, navodi se u proglasu. Srbija će biti moderna i bogata zemlja vrednih i čestitih ljudi, koja će čuvati i promovisati srpsku kulturu, istoriju, tradiciju i ćirilicu, dodaje se u proglasu.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here