Home Izbori Obradović: Duboko verujem u ulazak u drugi krug

Obradović: Duboko verujem u ulazak u drugi krug

94
0
Boško Obradović - Srbija izbori
Foto: N1

Budući predsednički kandidat Dveri Boško Obradović pozvao je predsedničkog kanidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na televizijski duel, ali i izrazio uverenje da on na to neće pristati. „Ja vam sad kažem da Vučić neće smeti da izađe ni na jedan direktan televizijski duel u ovim predsedničkim izborima. Ja ga direktno prozivam i tvrdim da je on najobičnija politička kukavica. Pobeći će od pitanja koja su mu neugodna – šta radi njegov brat, čime se bave njegovi kumovi, Šta stoji iza Savamale i Beograda na vodi. Kakvi su to izbori ako nemate debate i direktno sučeljavanje kandidata“, rekao je Obradović novinarima u Čačku. Nakon što je potpisao svoju kandidaturu za predsednika u prostorijama Dveri u Čačku, Obradović je ocenio da će biti drugog kruga predsedničkih izbora i da duboko veruje u ulazak u drugi krug.

Budući predsednički kandidat Dveri Boško Obradović pozvao je predsedničkog kanidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića na televizijski duel, ali i izrazio uverenje da on na to neće pristati.

„Ja vam sad kažem da Vučić neće smeti da izađe ni na jedan direktan televizijski duel u ovim predsedničkim izborima. Ja ga direktno prozivam i tvrdim da je on najobičnija politička kukavica. Pobeći će od pitanja koja su mu neugodna – šta radi njegov brat, čime se bave njegovi kumovi, Šta stoji iza Savamale i Beograda na vodi. Kakvi su to izbori ako nemate debate i direktno sučeljavanje kandidata“, rekao je Obradović novinarima u Čačku.

Nakon što je potpisao svoju kandidaturu za predsednika u prostorijama Dveri u Čačku, Obradović je ocenio da će biti drugog kruga predsedničkih izbora i da duboko veruje u ulazak u drugi krug.

„Uveren sam da Vučić ne može da pobedi u prvom krugu bez izborne krađe i bez totalnog zatvaranja medija“, rekao je Obradović.

Dveri su danas u Čačku počele prikupljanje potpisa za Obradovićevu predsedničku kandidaturu. Prema njihovim podacima, potpisi se skupljaju u više od 70 gradova i opština u Srbiji u kojima je za 24 sata sakupljeno oko 5.000 potpisa.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here