Home Izbori Jeremić: Skup ispred Doma kulture, zabranjena tribina unutra

Jeremić: Skup ispred Doma kulture, zabranjena tribina unutra

107
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: N1/ Promo/ Jeremić

Budući predsedički kandidat Vuk Jeremić rekao je danas u Krupnju da mu je bio zabranjen ulazak u Dom kulture u tom mestu, gde je trebalo da održi tribinu, iako je, kako kaže, sala bila uredno rezervisana. Pripadnike SNS je optužio da su maltretirali i obeshrabrivali ljude da se pojave na njegovoj tribini.

„Danas smo se ovde u Krupnju okupili da razgovaramo o tome kakvo je stanje u Srbiji, kako da nam bude bolje, ali nismo uspeli da uđemo u salu Doma kulture koju smo uredno rezervisali. Direktorka nam to nije dozvolila, a lokalne siledžije iz SNS satima su obilazili grad i maltretirali i obeshrabrivali ljude da se ne pojave na jednom običnom razgovoru, na jednoj tribini“, rekao je Jeremić.

On se okupljenim građanima i medijima obratio ispred zgrade Doma kulture u Krupnju. Kako se navodi u saopštenju, Jeremić je ocenio da u atmosferi straha nema uslova za normalan i pristojan život.

„U takvoj situaciji mi danas živimo u Srbiji, i to nije samo u Krupnju. U svakom gradu u Srbiji se takva stvar dešava, ali ostalo je još samo mesec dana. Posle ovih izbora u Srbiji neće biti straha i počećemo normalno da živimo“, poručio je.

Jeremić je dodao da ga današnji događaj neće obeshrabiti.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here