Home Izbori Šešelj: Prvi cilj – eliminisati Jeremića i Jankovića

Šešelj: Prvi cilj – eliminisati Jeremića i Jankovića

124
0
Vojislav Šešelj - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se strategija njegove predizborne kampanje može podeliti na dva dela. On je rekao da mu je, u prvom krugu cilj da, pored stalnog političkog sukobljavanja sa Vučićem, eliminiše dva glavna suparnika za ulazak u drugi krug, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića. Što se tiče njegove strategije u drugom krugu, Šešelj je najavio da će tražiti podršku i glas svih onih koji su protiv Vučića i objasnio da mnogo toga zavisi od ishoda televizijskog duela na državnoj televiziji, koji, kaže, mora biti održan, a čvrsto veruje da će u direktnom televizijskom duelu ubedljivo pobediti lidera naprednjaka.


Predsednik SRS Vojislav Šešelj izjavio je da se strategija njegove predizborne kampanje može podeliti na dva dela.

On je rekao da mu je, u prvom krugu cilj da, pored stalnog političkog sukobljavanja sa Vučićem, eliminiše dva glavna suparnika za ulazak u drugi krug, Vuka Jeremića i Sašu Jankovića.

Što se tiče njegove strategije u drugom krugu, Šešelj je najavio da će tražiti podršku i glas svih onih koji su protiv Vučića i objasnio da mnogo toga zavisi od ishoda televizijskog duela na državnoj televiziji, koji, kaže, mora biti održan, a čvrsto veruje da će u direktnom televizijskom duelu ubedljivo pobediti lidera naprednjaka.

Šešelj je rekao i da je akcija prikupljanja potpisa za njegovu predsedničku kandidaturu krenula veoma uspešno u opštinama u kojima nije bilo komplikacija sa angažovanjem notara, ali da u mnogim opštinama nije bilo moguće zakazati overe kod notara pre utorka ili srede.

Uveren je, ipak, da će srpski radikali već do ponedeljka uspeti da sakupe dovoljan broj potpisa.

Lider radikala izneo je podatak da je tokom popodneva juče sakupio oko 2.400 potpisa, od čega 500 u Beogradu.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here