Home Izbori Vučić počeo kampanju: Nadam se pobedi, ali ne zbog sebe

Vučić počeo kampanju: Nadam se pobedi, ali ne zbog sebe

96
0
acicvu-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Ne dam vam da srušite Srbiju, niti da ovde bude ukrajinski ili makedonski scenario, poručio je iz Vranja kandidat Srpske napredne stranke za predsednika Aleksandar Vučić obraćajući se svojim političkim protivnicima na početku izborne kampanje.

„Moj odgovor onima koji prete nasiljem jeste da ih se nisam uplašio. Pobedićemo vas sve zajedno. Ne dam da srušite Srbiju, ne dam da Srbija bude Makedonija ili Ukrajina“, poručio je Vučić na mitingu u Vranju i ukazao da je svestan da ljudi u Srbiji žive teško i obećao nova radna mesta i ulaganja.

Dodao je da mu je svako mesto u Srbiji podjednako drago i važno i da mu Beograd nije važniji od Vranja, Subotice i Jagodine… Istakao je da Vlada koju on vodi ulaže u sva mesta u Srbiji i da će to nastaviti.

„Podjednako su mi važna i mesta na Kosovu i Metohiji“, rekao je Vučić i poručio da su njegovi politički protivnici za vreme svoje vlasti uništili fabrike po Srbiji, a da ih njegova vlast obnavlja.

„Nadam se pobedi, ne zbog sebe, nego zato što verujem u vas“, istakao je Vučić i zaključio da ne treba kukati nego raditi još bolje.
„Kod nas nema sujete i trvenja, jer svi zajedno znamo šta nam je cilj, a to je bolja Srbija“, rekao je Vučić i zahvalio se na podršci Ivici Dačiću, Rasimu Ljajiću i drugim koalicionim partnerima.

Rekao je da posebno želi da se zahvali penzionerima koji su, kako kaže, izdržali teške mere, jer su znali da je to jedini način da se penzije sačuvaju.

„Penzije su danas sigurne i iz godine u godinu će da rastu i to iz čistih izvora, a ne da krademo od budućnosti naše dece kao što su drugi radili“, ukazao je Vučić.

Ocenio je da su pred Srbijom teški izbori i da ne zna kakav će biti ishod.

„Nisam imao nijedan dan odmora, marljivo sam radio“, rekao je Vučić i dodao da iza njegovih političkih protivnika stoji sila, ali ne narod, nego oni koji bi da stvore nestabilnost.

„Ko im je plaćao kampanju sve ove mesece? Ko to plaća? Odakle to? To mogu samo tajkuni“, rekao je Vučić i poručio da on nikada ne bi dozvolio ugrožavanje slobode i nezavisnosti Srbije.

Okupljenima je poručio da oni odlučuju o budućnosti Srbije, „a ne ambasadori i bilo koji centri moći“ i dodao da pojedinima ne odgovara jaka Srbija.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here