Home Izbori Vladimir Gajić napustio DJB, ostaje njihov zastupnik u RIK

Vladimir Gajić napustio DJB, ostaje njihov zastupnik u RIK

96
0
Vladimir Gajić - Srbija izbori
Foto: N1

Advokat Vladimir Gajić, koji je objavio da je napustio pokret „Dosta je bilo“, ostaće zastupnik tog pokreta u Republičkoj izbornoj komisiji, rečeno je agenciji Beta u DJB. U pokretu je rečeno i da ih je Gajić napustio jer je želeo da DJB podrži kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije. Gajić je sinoć navodnom na svom Tviter profilu uz vest da će lider DJB Saša Radulović biti kandidat tog pokreta na izborima za predsednika Srbije napisao: „Ja sam zbog ove odluke DJB napustio taj pokret“.


Advokat Vladimir Gajić, koji je objavio da je napustio pokret „Dosta je bilo“, ostaće zastupnik tog pokreta u Republičkoj izbornoj komisiji, rečeno je agenciji Beta u DJB.

U pokretu je rečeno i da ih je Gajić napustio jer je želeo da DJB podrži kandidaturu Vuka Jeremića za predsednika Srbije.

Gajić je sinoć navodnom na svom Tviter profilu uz vest da će lider DJB Saša Radulović biti kandidat tog pokreta na izborima za predsednika Srbije napisao: „Ja sam zbog ove odluke DJB napustio taj pokret“.

Gajić je, kada je DJB najavila u novembru prošle godine da će prerasti u stranku, bio predvidjen za člana statutarne komisije i člana programskog saveta DJB.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here