Home Izbori Gojkovićeva: Jednom DOS uvek DOS

Gojkovićeva: Jednom DOS uvek DOS

96
0
Maja Gojković - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je, povodom obraćanja potencijalnih predsedničkih kandidata, da je očito da oni žele da izazovu destabilizaciju. Ona je dodala i da je šokirana količinom laži, izmišljotina i uvreda koje su izneli obraćajući se javnosti. Gojkovićeva je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da je očigledno da se Vuk Jeremić, Saša Janković, Boško Obradović, Saša Radulović, ali i drugi spremaju za nekakav drugi scenario i da nisu zainteresovani za iznošenje programa, već za destabilizaciju Srbije i za haos koji planiraju da izazovu kada se suoče s eventualnim rezultatima izbora.


Beograd — Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je, povodom obraćanja potencijalnih predsedničkih kandidata, da je očito da oni žele da izazovu destabilizaciju.

Ona je dodala i da je šokirana količinom laži, izmišljotina i uvreda koje su izneli obraćajući se javnosti.

Gojkovićeva je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da je očigledno da se Vuk Jeremić, Saša Janković, Boško Obradović, Saša Radulović, ali i drugi spremaju za nekakav drugi scenario i da nisu zainteresovani za iznošenje programa, već za destabilizaciju Srbije i za haos koji planiraju da izazovu kada se suoče s eventualnim rezultatima izbora.

„Pozivam ih da poštuju Ustav i zakone, demokratske principe Srbije i da isključivo posšuju volju građana, koja jedino može da se iskaže na izborima“, rekla je Gojkovićeva.

Ona je podsetila Vuka Jeremića da je partija u kojoj je bio (DS) četiri puta uvodila pauze i da skupština nije radila u vreme predsedničkih izbora, te da bi oni koji to nazivaju državnim udarom i sami trebalo da za to odgovaraju.

„Pokazalo se sada – jednom DOS, uvek DOS“, rekla je Gojkovićeva.

Ona je podsetila potencijalne kandidate da su se obratili u Skupštini uz njenu saglasnost, čime je, kaže, prekršila pravila, budući da oni ne rade u parlamentu.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here