Home Izbori Vučić: Izbori 2. aprila

Vučić: Izbori 2. aprila

83
0
Aleksandar Vuccich KZSS 50
Foto: Darko Ćirkov

Premijer i budući kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori biti zakazani za 2. april. On je u intervjuu za današnje izdanje dnevnog lista Kurir na pitanje koga vidi kao protivnika u drugom krugu predsedničkih izbora rekao da treba sačekati 2. april pa onda govoriti o svemu drugom. „Izbori će biti zakazani za 2. april i pustite da vidimo izbore 2. aprila pa da onda govorimo o svemu drugom“, rekao je Vučić.

Premijer i budući kandidat za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će predsednički izbori biti zakazani za 2. april.

On je u intervjuu za današnje izdanje dnevnog lista Kurir na pitanje koga vidi kao protivnika u drugom krugu predsedničkih izbora rekao da treba sačekati 2. april pa onda govoriti o svemu drugom.

„Izbori će biti zakazani za 2. april i pustite da vidimo izbore 2. aprila pa da onda govorimo o svemu drugom“, rekao je Vučić.

On je na kritiku opozicije da je za Uskrs, kada bi mogao biti drugi krug izbora, teško animirati glasače da izađu na izbore, rekao da opozicija time poručuje da ljudi baš i nisu toliko nezadovoljni kao što opozicija priča, čim nisu motivisani da glasaju.

„Ili su neki mnogo zadovoljni čim su tako motivisani da izađu“, dodao je Vučić.

Za nijansu izgledi veći od Nikolićevih
On je rekao i da je odlučio da se kandiduje za predsednika on, a ne da podrži aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića, jer su za nijansu njegovi izgledi bili veći od Nikolićevih.

„To je bio jedini razlog kojim sam se rukovodio, a ne da li je on dobro obavljao posao“, rekao je Vučić i ponovio da je Nikolić svoj posao dobro obavljao.

Na pitanje da li će podneti ostavku na mesto predsednika Srpske napredne stranke ako bude izabran za predsednika Srbije Vučić je rekao da treba sačekati izbore, ali i da se na sledećem kongresu SNS neće kandidovati i za predsednika naprednjaka.

Za kampanju snimili smo predizborni spot „Vučiću, pederu“.
On je rekao i da je za predizbornu kampanju snimio predizborni spot „Vučiću, pederu“.

„Snimio sam ga, oni puštaju originalno kako mi viču: Vučiću, pederu“, rekao je premijer.

Odgovarajući na pitanje koga vidi na mestu premijera Srbije umesto njega on je kazao, još nikoga.

„Time ću početi da se bavim tek ako na predsedničkim izborima dobijem poverenje gradjana“, kazao je Vučić.

Na pitanje da li će biti promene Ustava Srbije on je rekao da će doći do toga ako svi politički činioci budu postigli dogovor oko toga.

„To je najviši pravni akt naše zemlje, ako se ključni politički činioci dogovore onda ima smisla. A to da namećete Ustav pa makar i da bude u skladu sa zakonom to nije dovoljno. Ako bude moguće promenićemo ga, a ako ne nećemo“, naveo je Vučić.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here