Home Izbori Rajčić: Narod je sit stranaka

Rajčić: Narod je sit stranaka

118
0
Vladimir Rajčić - Srbija izbori
Foto: Danas

Ja sam nestranačka ličnost i nijedna stranka ne stoji iza mene, rekao je kandidat za predsednika Srbije Vladimir Rajčić, na tribini održanoj u Kosovskoj Mitrovici. On je, kako je rekao, u poslednje vreme dobio dosta ponuda od različitih organizacija, ali nijednu od njih nije želeo da prihvati, pa će na predstojećim predsedničkim izborima izaći kao nezavisni kandidat. Odbio sam, jer nisam želeo da nosim ničije breme na leđima. Narod je sit stranaka, stoji u saopštenju njegove službe za odnose sa javnošću.


Ja sam nestranačka ličnost i nijedna stranka ne stoji iza mene, rekao je kandidat za predsednika Srbije Vladimir Rajčić, na tribini održanoj u Kosovskoj Mitrovici.

On je, kako je rekao, u poslednje vreme dobio dosta ponuda od različitih organizacija, ali nijednu od njih nije želeo da prihvati, pa će na predstojećim predsedničkim izborima izaći kao nezavisni kandidat.

Odbio sam, jer nisam želeo da nosim ničije breme na leđima. Narod je sit stranaka, stoji u saopštenju njegove službe za odnose sa javnošću.

On je pre tribine proveo vreme sa građanima Kosovske Mitrovice, pa je tom prilikom prisutnima odgovarao na brojna pitanja.

„Mnogi od njih su me pitali da li sam član neke stranke i odakle dolazim. Rekao sam da sam sa Kosova i Metohije, iz Peći i da sam nestranačka ličnost. Ljudi su mi prilazili, davali podršku i svoj glas. Veoma mi je drago zbog toga, jer mi to govori da sam na pravom putu“, zaključio je Rajčić.

Izvor: www.danas.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here