Home Izbori Jeremić: Izbori – referendum protiv aktuelne vlasti

Jeremić: Izbori – referendum protiv aktuelne vlasti

115
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: B92

Beograd — Predsednik CIRSD Vuk Jeremić rekao je da veruje da će ovi izbori biti referendum na kome će građani glasati protiv Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti. „Ova vlast jeste brutalna, ali nije jaka“, rekao je Jeremić u razgovoru sa predstavnicima izbeglih lica i Krajišnicima u Batajnici, i dodao da su slab trenutak aktuelne vlasti predsednički izbori. Sadašnju vlast uporedio je Milošvićevom državnom diktaurom i rekao da je jedina razlika ta što je Milošević imao komunističku ideologiju a ova nema nikakvu. Takođe je rekao da će mu zaštita prava Srba van Srbije biti prioritet.

Beograd — Predsednik CIRSD Vuk Jeremić rekao je da veruje da će ovi izbori biti referendum na kome će građani glasati protiv Aleksandra Vučića i aktuelne vlasti.

„Ova vlast jeste brutalna, ali nije jaka“, rekao je Jeremić u razgovoru sa predstavnicima izbeglih lica i Krajišnicima u Batajnici, i dodao da su slab trenutak aktuelne vlasti predsednički izbori.

Sadašnju vlast uporedio je Milošvićevom državnom diktaurom i rekao da je jedina razlika ta što je Milošević imao komunističku ideologiju a ova nema nikakvu.

Takođe je rekao da će mu zaštita prava Srba van Srbije biti prioritet.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here