Home Izbori „Vučić će sutra o izborima, ja mislim da nema razloga“

„Vučić će sutra o izborima, ja mislim da nema razloga“

116
0
Ivica Dačić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Premijer Aleksandar Vučić u ponedeljak će saopštiti odluku o održavanju parlamentarnih izbora, rekao je potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić. Dačić je, posle obeležavanja Topličkog ustanka u Prokuplju, rekao da u Srbiji postoji politička stabilnost i da lično smatra da nema razloga za raspisivanjem parlamentarnih izbora. Kako je rekao, o tome je razgovarao sa premijerom, ali je dodao da nije na njemu da donosi konačnu odluku, već da će to učiniti Vučić. On je istakao da je premijer Vučić zajednički kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije upravo zato da bi Srbija ostala stabilna.

Premijer Aleksandar Vučić u ponedeljak će saopštiti odluku o održavanju parlamentarnih izbora, rekao je potpredsednik vlade i lider SPS Ivica Dačić.

Dačić je, posle obeležavanja Topličkog ustanka u Prokuplju, rekao da u Srbiji postoji politička stabilnost i da lično smatra da nema razloga za raspisivanjem parlamentarnih izbora.

Kako je rekao, o tome je razgovarao sa premijerom, ali je dodao da nije na njemu da donosi konačnu odluku, već da će to učiniti Vučić.

On je istakao da je premijer Vučić zajednički kandidat vladajuće koalicije za predsednika Srbije upravo zato da bi Srbija ostala stabilna.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here