Home Izbori „Moskva ‘pogurala’ Jeremića, zaustavili ga SAD i London“

„Moskva ‘pogurala’ Jeremića, zaustavili ga SAD i London“

98
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Moskva je pogurala Vuka Jeremića u trci za generalnog sekretara UN, a zaustavili su ga Vašington i London, pišu Večernje novosti. Dopisnik beogradskog lista iz Moskve Branko Vlahović ističe da se uoči predsedničkih izbora u Srbiji kandidati takmiče da ubede glasače da imaju najbolje odnose sa Kremljom. „Srpski tabloidi napadaju Vuka Jeremića da je protivnik Rusije, mi koji godinama pratimo ovdašnja zbivanja znamo da je Jeremić dogurao visoko u borbi za glavnu fotelju Organizacije Ujedinjenih Nacija zahvaljujući Moskvi, a zaustavili su ga Vašington i London“, naveo je Vlahović.

Moskva je pogurala Vuka Jeremića u trci za generalnog sekretara UN, a zaustavili su ga Vašington i London, pišu Večernje novosti.

Dopisnik beogradskog lista iz Moskve Branko Vlahović ističe da se uoči predsedničkih izbora u Srbiji kandidati takmiče da ubede glasače da imaju najbolje odnose sa Kremljom.

„Srpski tabloidi napadaju Vuka Jeremića da je protivnik Rusije, mi koji godinama pratimo ovdašnja zbivanja znamo da je Jeremić dogurao visoko u borbi za glavnu fotelju Organizacije Ujedinjenih Nacija zahvaljujući Moskvi, a zaustavili su ga Vašington i London“, naveo je Vlahović.

Predsednik CIRSD je trku za prvog čoveka UN završio na drugoj poziciji, iza Antonija Gutereša.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here