Home Izbori Beli: Čika bi izaš’o na izbore, ali problem je veliki

Beli: Čika bi izaš’o na izbore, ali problem je veliki

95
0
beli_srbijaizbori

Lider pokreta Samo jako Ljubiša Preletačević Beli objavio je da bi se kandidovao na izborima za predsednika Srbije. On je na svom Fejsbuk profilu naveo da ipak postoji jedan problem. Ranije je za B92.net nezvanično rečeno da Beli razmišlja o kandidaturi. „Dragi drugovi i drugarice. Čika da bi izaš’o na izbore potrebno je da ima jemstvo od oko 26 miliona dinara, a čika to nema. Ne znam što mi ne daju na obraz, dao bi’ im posle izbora dece mi. Kum Ajkula je puk’o sa svojom lovom jer je uložio u neke fabrike, a čiki ostaje da vidi šta će i kako će da nađe lovu na legalan način.

Lider pokreta Samo jako Ljubiša Preletačević Beli objavio je da bi se kandidovao na izborima za predsednika Srbije.

On je na svom Fejsbuk profilu naveo da ipak postoji jedan problem. Ranije je za B92.net nezvanično rečeno da Beli razmišlja o kandidaturi.

„Dragi drugovi i drugarice. Čika da bi izaš’o na izbore potrebno je da ima jemstvo od oko 26 miliona dinara, a čika to nema. Ne znam što mi ne daju na obraz, dao bi’ im posle izbora dece mi. Kum Ajkula je puk’o sa svojom lovom jer je uložio u neke fabrike, a čiki ostaje da vidi šta će i kako će da nađe lovu na legalan način. Voleo bih da izađem kao kandidat građana, da pokažemo ovima što lelujaju 30 godina na sceni šta su zapravo. Problem je veliki, nadam se da će se rešiti pre raspisivanja izbora. Vaš predsednik“, naveo je Preletačević.

Pokret Samo jako je na prošlogodišnjim lokalnim izborima zauzeo drugu poziciju iza koalicije okupljene oko Aleksandra Vučića u Mladenovcu.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here