Home Izbori Vulin: Dogovor Nikolića i Vučića dobra vest za Srbiju

Vulin: Dogovor Nikolića i Vučića dobra vest za Srbiju

104
0
Aleksandar Vulin - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Ministar za rad Aleksandar Vulin ocenio je da je dogovor dogovor dva ključna politička funkcionera Srbije dobra vest za našu zemlju. „Dogovor dva ključna politička funkcionera Srbije nije posledica nikakve trgovine već je odgovor na pokušaje destabilizacije regiona, na neprijatljske poteze prema Srbiji od strane pojedinih političara iz BiH, na potrebu nastavka borbe za neučesce KiM u Unesko, Savetu Evrope ali i očuvanja političke stabilnosti bez koje nema ekonomskog napretka“, izjavio je Vulin za Tanjug. Prema njegovim rečima, to je „dobra vest za sve koji hoce da ulažu u Srbiju i sve koji Srbiju doživljavaju kao svoju zemlju“.

Beograd — Ministar za rad Aleksandar Vulin ocenio je da je dogovor dogovor dva ključna politička funkcionera Srbije dobra vest za našu zemlju.

„Dogovor dva ključna politička funkcionera Srbije nije posledica nikakve trgovine već je odgovor na pokušaje destabilizacije regiona, na neprijatljske poteze prema Srbiji od strane pojedinih političara iz BiH, na potrebu nastavka borbe za neučesce KiM u Unesko, Savetu Evrope ali i očuvanja političke stabilnosti bez koje nema ekonomskog napretka“, izjavio je Vulin za Tanjug.

Prema njegovim rečima, to je „dobra vest za sve koji hoce da ulažu u Srbiju i sve koji Srbiju doživljavaju kao svoju zemlju“.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić i predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić saglasili su se juče da je na ozbiljne izazove i iskušenja pred kojima se Srbija nalazi neophodno pružiti zajednički i sveobuhvatni odgovor državnog rukovodstva, i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here