Home Izbori Vučić: Iznajmljivanje aviona za spot između 200 i 400 evra

Vučić: Iznajmljivanje aviona za spot između 200 i 400 evra

103
0
Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: N1/ Youtube/Printscreen

Kandidat SNS-a za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborni spot snimljen pre 25 dana i da je imao dve verzije – jednu po kojoj je on kandidat i drugu po kojoj bi se podržala kandidatura Tomislava Nikolića. Odgovarajući na novinarska pitanja u Vrbasu, Vučić je istakao da je spot konačno izmontiran nakon sednice Glavnog odbora SNS-a na kojoj je odlučeno da on bude kandidat. Kako je naglasio, to nije novi avion. Iznajmljen je stari avion i koštao je između 200 i 400 evra, istakao je Vučić naglašavajući da je to mnogo manje u odnosu na ostale kandidate koji su u kampanji duže od mesec dana.


Kandidat SNS-a za predsednika Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je predizborni spot snimljen pre 25 dana i da je imao dve verzije – jednu po kojoj je on kandidat i drugu po kojoj bi se podržala kandidatura Tomislava Nikolića.

Odgovarajući na novinarska pitanja u Vrbasu, Vučić je istakao da je spot konačno izmontiran nakon sednice Glavnog odbora SNS-a na kojoj je odlučeno da on bude kandidat.

Kako je naglasio, to nije novi avion. Iznajmljen je stari avion i koštao je između 200 i 400 evra, istakao je Vučić naglašavajući da je to mnogo manje u odnosu na ostale kandidate koji su u kampanji duže od mesec dana.

On je rekao da je u spotu hteo da pokaže da nije za to da se Srbija vraća na put kohabitacije i dodao da je Srbija kada je poslednji put postojala kohabitacija, u vreme vlasti Borisa Tadića i Vojislava Koštunice, bila slaba i Zapadu je lako bilo da donese odluku o nezavisnom Kosovu.

Na konstataciju novinara da je spot objavljen na Fejsbuk stranici pre završene sednice Glavnog odbora on kaže da to nije tačno.

Prema njegovim rečima, za sada u kampanji nisu potrošili gotovo ništa novca s obzirom da će produkcija spota biti plaćena tek kad izbori budu raspisani iz novca koji im zakonski pripada.

Na pitanje da li će se videti sa Tomislavom Nikolićem odgovara: Ne želim da učestvujem u rijalitiju koji mi namećete Ja nisam trgovac, sešću i razgovaraću.

Kako kaže, s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem će „uvek razgovarati i da svaki građnin Srbije može da bude protivkandidat na predsedničkim izborima“.

„Šta god odluči Nikolić, to ću da poštujem“, rekao je Vučić.
„SNS je i njegova stranka kao i svih drugih. On je napravio najveće rezultate. Njegovi rezultati su u tome što je pokazao svoju veličinu i snagu kada je trebalo da podrži najteže mere“, kazao je Vučić u Vrbasu.

On je rekao da kada je Nikolić u pitanju nikada neće reagovati ljutito ni nervozno, kao i da ne može ružno da govori o njemu, ma koliko drugi to od njega očekivali.

Vučić je kazao da će s Nikolićem uvek da razgovara, bilo kada, bilo gde i o bilo čemu.

Vučić je rekao da će za koji dan biti poznato i da li će sa predsedničkim izborima biti održani i vanredni parlamentarni izbori. Vučić je rekao da će kampanju početi kada budu raspisani predsednički izbori.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here