Home Izbori SVM podržao Vučića

SVM podržao Vučića

96
0
SVM - Srbija izbori
Foto: N1/ SVM

Savez vojvođanskih Mađara doneo je odluku da na predsedničkim izborima podrži kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, saopštio je SVM. „Protekli period bio je prepoznatljiv po osetljivim pitanjima vezanih za unutrašnju politiku Srbije, za budućnost države i stabilnost regiona, kao i za položaj vojvođanskih Mađara. Donete političke odluke su učvrstile izgradnju slike o Srbiji, koja gleda u budućnost, uz istovremeno poštovanje posebnih interesa zajednice vojvođanskih Mađara“, navodi se u saopštenju. Odluka o davanju podrške Vučiću doneta je „polazeći od potrebe sačuvanja sloge i političke snage zajednice Mađara“ a imajući u vidu budućnost i političku stabilnost države.

Savez vojvođanskih Mađara doneo je odluku da na predsedničkim izborima podrži kandidata Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića, saopštio je SVM.

„Protekli period bio je prepoznatljiv po osetljivim pitanjima vezanih za unutrašnju politiku Srbije, za budućnost države i stabilnost regiona, kao i za položaj vojvođanskih Mađara. Donete političke odluke su učvrstile izgradnju slike o Srbiji, koja gleda u budućnost, uz istovremeno poštovanje posebnih interesa zajednice vojvođanskih Mađara“, navodi se u saopštenju.

Odluka o davanju podrške Vučiću doneta je „polazeći od potrebe sačuvanja sloge i političke snage zajednice Mađara“ a imajući u vidu budućnost i političku stabilnost države.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here