Home Izbori Nikolićev kabinet: Nije bilo reči o raspodeli funkcija

Nikolićev kabinet: Nije bilo reči o raspodeli funkcija

92
0
Tomislav-Nikolic-obraca-se-novinarima
Foto: Darko Ćirkov

Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike saopštila je da tokom današnjih razgovora predsednika Tomislava Nikolića i premijera Aleksandra Vučića nije uopšte bilo reči ni o kakvoj budućoj raspodeli funkcija, niti je to bila tema sastanka.

„Ono o čemu su predsednik i premijer razgovarali, a što je jasno navedeno u zajedničkom saopštenju, jeste aktuelna politička situacija, izazovi koji su pred Srbijom i kako da se nastavkom njihove saradnje na najbolji način nastave reforme, koje za cilj imaju da od Srbije naprave modernu, uređenu državu i poboljšaju uslove života za sve građane“, piše u saopštenju koje je, kako se navodi, večeras izdato povodom najava pojedinih medija da su se Nikolić i Vučić danas dogovarali o tome ko će koju funkciju obavljati nakon predsedničkih izbora.

Posle razgovora, danas popodne je saopšteno da su Nikolić i Vučić razgovarali o političko-bezbednosnoj situaciji u zemlji i okruženju i o predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Dvojica sagovornika okarakterisala su svoju dosadašnju saradnju kao važnu, značajnu i uspešnu za Srbiju i dogovorili se da blisko sarađuju i u budućnosti, saopšteno je posle sastanka.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here