Home Izbori Dačić: Dogovor Vučića i Nikolića značajan za stabilnost

Dačić: Dogovor Vučića i Nikolića značajan za stabilnost

99
0
SPS - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Predsednik SPS i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić pozdravio je dogovor premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića. „To je od velikog značaja za političku stabilnost Srbije u narednom periodu“, izjavio je Dačić za Tanjug. Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem. Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je „dogovorena bliska saradnja u budućnosti“.

Beograd — Predsednik SPS i prvi potpredsednik vlade Ivica Dačić pozdravio je dogovor premijera Aleksandra Vučića i predsednika Tomislava Nikolića.

„To je od velikog značaja za političku stabilnost Srbije u narednom periodu“, izjavio je Dačić za Tanjug.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić je odlučio da odustane od kandidature na predsedničkim izborima, posle razgovora s Aleksandrom Vučićem.

Oni su se prethodno oglasili zajedničkim saopštenjem posle održanog sastanka, u kom je samo navedeno da je „dogovorena bliska saradnja u budućnosti“.

Nikolić je izjavio za Kurir da neće biti predsednički kandidat, kao i da će se o funkcijama dogovarati posle Vučićeve pobede na predsedničkim izborima.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here