Home Izbori Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

Ružić: Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu

100
0
Nebojša Ružić - Srbija izbori
Foto: N1

Socijalistička partija Srbije na sednici Glavnog odbora je donela racionalnu odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke, izjavio je Branko Ružić, potpredsednik SPS-a. „Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom. Obostrano poštovanje SPS i SNS jeste ključ za postizanje uspeha, i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, program svih nas jeste i mora biti uspešna Srbija“, istakao je Ružić. koji se nalazi na konferenciji u BiH, objavljeno je na sajtu SPS.

Socijalistička partija Srbije na sednici Glavnog odbora je donela racionalnu odluku baziranu na realpolitici, interesu Srbije, njenih građana i državotvornoj orijentaciji same stranke, izjavio je Branko Ružić, potpredsednik SPS-a.

„Očekujem da SPS preuzme dominantniju ulogu u upravljanju društvenim procesima u Srbiji, kao i da zajedno sa koalicionim partnerom daje jasne i efektne odgovore na izazove koji stoje pred našom državom. Obostrano poštovanje SPS i SNS jeste ključ za postizanje uspeha, i bez obzira na ideološke, kulturološke i programske nijanse i razlike, program svih nas jeste i mora biti uspešna Srbija“, istakao je Ružić. koji se nalazi na konferenciji u BiH, objavljeno je na sajtu SPS.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here