Home Izbori Pak odgovara Danasu: Nije tačno da Nikolić osniva stranku

Pak odgovara Danasu: Nije tačno da Nikolić osniva stranku

123
0
Stanislava Pak - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak demantovala je informacije da Tomislav Nikolić osniva novu stranku. Ona je agenciji Beta rekla da nije tačno pisanje lista „Danas“ koji je objavio da predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je odlučio da se kandiduje za drugi mandat, radi na osnivanju svoje nove stranke koja bi trebalo da se zove Izvorni SNS. „Očigledno da neko želi da se ne postigne dogovor Nikolića i (Aleksandra) Vučića, pa pušta dezinformacije“, rekla je Stanislava Pak. „Danas“ je na svojoj internet stranici reneo da Nikolić za sada ima podršku 12 poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije što mu daje mogućnost osnivanja novog poslaničkog kluba.

Savetnica za medije predsednika Srbije Stanislava Pak demantovala je informacije da Tomislav Nikolić osniva novu stranku.

Ona je agenciji Beta rekla da nije tačno pisanje lista „Danas“ koji je objavio da predsednik Srbije Tomislav Nikolić, koji je odlučio da se kandiduje za drugi mandat, radi na osnivanju svoje nove stranke koja bi trebalo da se zove Izvorni SNS.

„Očigledno da neko želi da se ne postigne dogovor Nikolića i (Aleksandra) Vučića, pa pušta dezinformacije“, rekla je Stanislava Pak.

„Danas“ je na svojoj internet stranici reneo da Nikolić za sada ima podršku 12 poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini Srbije što mu daje mogućnost osnivanja novog poslaničkog kluba.

Nikolić za kandidaturu nema podršku Glavnog odbora stanke koja je u petak donela jednoglasnu odluku da kandidat SNS za predsednika Srbija bude Aleksandar Vučić, premijer Srbije i lider SNS.

List je naveo i da dogovor Nikolića i Vučića o jednom kandidatu nije realan.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here