Home Izbori Ljajić pozvao članove svoje stranke da podrže Vučića

Ljajić pozvao članove svoje stranke da podrže Vučića

121
0
Rasim Ljajić - Srbija izbori
Foto: N1/ Tanjug/ Dimitrije Goll

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić pozvao je članove svoje stranke da pruže podršku Aleksandru Vučiću jer, kako je naveo, Srbiji je potrebna stabilnost i nisu potrebni eksperimenti. „Potreban je minimum političke korektnosti i zahtevam da stanemo iza kandidata koji može da obezbedi kontinuitet politike koju vodi Vlada Srbije i sprečimo kohabitaciju koja bi mogla da nastane ako naš kandidat izgubi“, rekao je Ljajić u Beogradu na skupštini Gradskog odbora SDPS-a. On je rekao da je potreban predsednik jake snage da sprovede reformu, ubrza proces evrointegracija i rešava ekonomske i regionalne probleme.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić pozvao je članove svoje stranke da pruže podršku Aleksandru Vučiću jer, kako je naveo, Srbiji je potrebna stabilnost i nisu potrebni eksperimenti.

„Potreban je minimum političke korektnosti i zahtevam da stanemo iza kandidata koji može da obezbedi kontinuitet politike koju vodi Vlada Srbije i sprečimo kohabitaciju koja bi mogla da nastane ako naš kandidat izgubi“, rekao je Ljajić u Beogradu na skupštini Gradskog odbora SDPS-a.

On je rekao da je potreban predsednik jake snage da sprovede reformu, ubrza proces evrointegracija i rešava ekonomske i regionalne probleme.

Istakao je da, iako mnogi govore da će Vučić da pobedi na predsedničkim izborima, to baš i nije tako, navodeći da predstoji težak i mukotrpan posao i mnogo prolivenog znoja.

Na skupštini Gradskog odbora SDPS-a prisutnima se obratili predsednici Gradskog odbora Srpske napredne stranke Nebojša Stefanović i Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije Nikola Nikodijevic.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here