Home Izbori Glavni odbor SNS jednoglasno za Vučića

Glavni odbor SNS jednoglasno za Vučića

89
0
Glavni odbor SNS - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije. Glavni odbor SNS podržao je predlog Predsedništva stranke da
l n Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije. Posle višeminutnog aplauza i ovacija Vučić se obratio prisutnima. Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio se svima na podršci, na aplauzima, na lepim rečima. “Ponosan sam na vas, jer u prethodnih četiri ili pet godina uspeli smo da u zemlji koja je bila na ivici bankrotstva, zemlji koja nije videla svoju budućnost da se pomerimo sa mrtve tačke”, rekao je on.

Glavni odbor SNS jednoglasno je podržao lidera stranke Aleksandra Vučića za kandidata na izborima za predsednika Srbije.

Glavni odbor SNS podržao je predlog Predsedništva stranke da Aleksandar Vučić bude kandidat na izborima za predsednika Srbije.

Posle višeminutnog aplauza i ovacija Vučić se obratio prisutnima.

Lider SNS Aleksandar Vučić zahvalio se svima na podršci, na aplauzima, na lepim rečima.

“Ponosan sam na vas, jer u prethodnih četiri ili pet godina uspeli smo da u zemlji koja je bila na ivici bankrotstva, zemlji koja nije videla svoju budućnost da se pomerimo sa mrtve tačke”, rekao je on.

“Hoću da vam se zahvalim, jer ste u prethodnom periodu napravili razliku između nas i njih, napravili ste razliku koju gotovo niko nije mogao da napravi. Vi ste jedina stranka koja nija dobijala glasove na demagogiji, pobeđivali ste tako što ste radili najteže stvari, od kojih su svi bežali”, dodao je on.

„Verovatno mi je ovo poslednje obraćanje kao predsednika Vlade Srbije i želim da vam se zahvalim za podršku i da kažem da sam ponosan na vas. Želim da kažem da sam činio sve da zemlju izvučem iz krize. Jesam li grešio? – Grešio sam, ali sam se trudio da greške ispravljam“, rekao je Vučić i dodao da će prvih pet dana svog odmora iskoristiti za kampanju.

„Uložili smo mnogo truda i napora i važno da ljudi vide da smo se borili i vredno radili. Ovi izbori su teški, bremeniti i neće biti nimalo lako i jednostavno. Neki su u kampanji dva ili tri meseca i velike novce troše i niko ih ne pita, a da smo mi to radili razapeli bi nas“, naglasio je lider SNS.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here