Home Izbori Vučić: Nikad ništa loše o Nikoliću, uvek sam za saradnju

Vučić: Nikad ništa loše o Nikoliću, uvek sam za saradnju

100
0
acicvu-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Premijer Srbija Aleksandar Vučić rekao je da je uvek spreman na saradnju sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, i da nikada neće reći ništa loše o njemu. Komentarišući informacije da mu je Nikolić poslao pismo u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS-a i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima, Vučić je rekao da ne želi da se bavi tračevima, poluistinama i neistinama o temama koje se ne tiču države, već partija. “Od mene ćete uvek čuti pristojne reči o predsedniku Republike. Šta god radio, uvek sam spreman za saradnju sa njim, i pre i posle izbora”, poručio je Vučić na konferenciji za štampu sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom.

Premijer Srbija Aleksandar Vučić rekao je da je uvek spreman na saradnju sa predsednikom Tomislavom Nikolićem, i da nikada neće reći ništa loše o njemu.

Komentarišući informacije da mu je Nikolić poslao pismo u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS-a i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima, Vučić je rekao da ne želi da se bavi tračevima, poluistinama i neistinama o temama koje se ne tiču države, već partija.

“Od mene ćete uvek čuti pristojne reči o predsedniku Republike. Šta god radio, uvek sam spreman za saradnju sa njim, i pre i posle izbora”, poručio je Vučić na konferenciji za štampu sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom.

Vučić je rekao i da ne želi da učestvuje u svađama, te da je pred partijom koju vodi težak zadatak, jer mu izgleda kao da se “ceo svet sručio” na njihovu glavu i kao da je svima važno da SNS izgubi na izborima.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here