Home Izbori Svih 185 opštinskih i gradskih odbora SNS podržalo Vučića

Svih 185 opštinskih i gradskih odbora SNS podržalo Vučića

102
0
Aleksandar Vuccich KZSS 20
Foto: Darko Ćirkov

Članovi Gradskog odbora Srpske napredne stranke (SNS) u Kragujevcu na večerašnjoj sednici su podržali kandidaturu Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. SNS saopštio da je svih 185 opštinskih i gradskih odbora podržalo predsedničku kandidaturu Vučića.

Od 50 prisutnih članova 47 je bilo za Vučića, a troje je bilo uzdržanih.

Sednica Gradskog odbora je trajala 30-ak minuta, a sa nje je izostao Radomir Nikolić, predsednik SNS u Kragujevu.

Sastanak je vodio Goran Kovačević, potpredsednik Gradskog odbora i narodni poslanik, ali nije želeo da da izjavu, kao ni ostali članovi odbora.

Funkcionerka SNS Zorana Mihajlović izjavila je ranije da najava predsedničke kandidature aktuelnog predsednika Srbije Tomislava Nikolića nije dovela do podele u SNS.

N1 je došao do potvrde da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić poslao u utorak pismo premijeru i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima.

Funkcioner SNS Nebojša Stefanović izjavio je da je predsednik stranke Aleksandar Vučić dao korektnu ponudu aktuelnom predsedniku države Tomislavu Nikoliću i da „preko toga neće ići“.

Svih 17 beogradskih odbora SNS podržalo Vučića

Gradski odbor SNS u Beogradu saopštio je večeras da je svih 17 beogradskih odbora SNS podržalo predsedničku kandidaturu premijera Aleksandra Vučića.

„Svi su doneli jednoglasne odluke da podržavaju kandidaturu Vučića za predsednika Srbije i dali mu apsolutnu podršku u borbi za stabilnu, jaku, modernu i uređenu Srbiju“, navodi se u saopštenju.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here