Home Izbori Stojanović: Srbi sa KiM će podržati Vučića

Stojanović: Srbi sa KiM će podržati Vučića

108
0
Branimir Stojanović - Srbija izbori
Foto: RTS/ Tanjug

Aleksandar Vučić ima punu podršku Srba sa Kosova i Metohije za kandidaturu za predsednika Republike Srbije zarad našeg opstanka i stvaranja boljih uslova za život, poručio je član Izvršnog odbora SNS-a Branimir Stojanović. Stojanović, koji je i zamenik kosovskog premijera, istakao je da je za Srbe sa Kosova i Metohije od izuzetne važnosti da Republika Srbija bude stabilna i jaka zemlj „Potrebno je da Srbija bude stabilna i jaka, da nastavi putem razvoja i reformi, a sve je to moguće jedino ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije. Zato će ne samo stranački odbori SNS-a na Kosovu i Metohiji već i apsolutna većina Srba koji žive na Kosovu i Metohiji podržati politiku Aleksandra Vučića, što će se jasno pokazati i na izborima“, ukazao je Stojanović.


Aleksandar Vučić ima punu podršku Srba sa Kosova i Metohije za kandidaturu za predsednika Republike Srbije zarad našeg opstanka i stvaranja boljih uslova za život, poručio je član Izvršnog odbora SNS-a Branimir Stojanović.

Stojanović, koji je i zamenik kosovskog premijera, istakao je da je za Srbe sa Kosova i Metohije od izuzetne važnosti da Republika Srbija bude stabilna i jaka zemlj

„Potrebno je da Srbija bude stabilna i jaka, da nastavi putem razvoja i reformi, a sve je to moguće jedino ukoliko Aleksandar Vučić bude predsednik Republike Srbije. Zato će ne samo stranački odbori SNS-a na Kosovu i Metohiji već i apsolutna većina Srba koji žive na Kosovu i Metohiji podržati politiku Aleksandra Vučića, što će se jasno pokazati i na izborima“, ukazao je Stojanović.

Poručio je da je Srbija napokon krenula napred i da sada ne može stati, a put za dalje napredovanje, kako kaže, može obezbediti jedino Aleksandar Vučić.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here