Home Izbori Šešelj: Nikolićevo uporište – Mišković i zapadni faktori

Šešelj: Nikolićevo uporište – Mišković i zapadni faktori

116
0
Konferencija za novinare - Srbija izbori
Foto: RTS/ Tanjug/ Sava Radovanović

Nikad Tomislav Nikolić ne bi odlučio da se sam kandiduje da nema uporište, ne samo u Miroslavu Miškoviću već i u nekim zapadnim faktorima, ocenio je lider SRS Vojislav Šešelj. Na konferenciji za novinare u sedištu partije Šešelj je rekao da je to „Nikolićeva epizodna uloga i tužan kraj čoveka koji je uzleteo od nule i sada se vraća na nulu“. Na pitanje, da li smatra da je Nikolić izdao lidera SNS Aleksandra Vučića, kao što je nekad izdao njega, Šešelj je odgovorio da ne bi da se meša da li je to uradio Vučiću, ali je, kaže izdao svoju stranku. Šešelj smatra da je Nikolić spreman da žrtvuje partiju zarad ličnih interesa, navodeći da nema snagu za tako nešto i da na izborima, po njegovoj oceni, može da osvoju tri do četiri odsto.


Nikad Tomislav Nikolić ne bi odlučio da se sam kandiduje da nema uporište, ne samo u Miroslavu Miškoviću već i u nekim zapadnim faktorima, ocenio je lider SRS Vojislav Šešelj.

Na konferenciji za novinare u sedištu partije Šešelj je rekao da je to „Nikolićeva epizodna uloga i tužan kraj čoveka koji je uzleteo od nule i sada se vraća na nulu“.

Na pitanje, da li smatra da je Nikolić izdao lidera SNS Aleksandra Vučića, kao što je nekad izdao njega, Šešelj je odgovorio da ne bi da se meša da li je to uradio Vučiću, ali je, kaže izdao svoju stranku.

Šešelj smatra da je Nikolić spreman da žrtvuje partiju zarad ličnih interesa, navodeći da nema snagu za tako nešto i da na izborima, po njegovoj oceni, može da osvoju tri do četiri odsto.

Komentarišući predsedničke kandidate, Šešelj kaže da pored njega, koji je proistočni, ima nekoliko prozapadnih kandidata, jedan koji sedi na dve stolice (Aleksandar Vučić) a jedan koji te stolice menja (Tomislav Nikolić).

„Stolicu menja Tomislav Nikolić i svešće se na ulogu nekog ko će biti privezak prozapadnim kandidatima“, rekao je Šešelj.

Šešelj je naveo da i kandidaturu Tomislava Nikolića smatra pozitivnom, jer očekuje drugi krug izbora, u kome će se, kako on tvrdi, naći on i Vučić.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here