Home Vesti Nikolić: Sačekajte još malo

Nikolić: Sačekajte još malo

98
0
Tomislav Nikolić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje. „Sačekajte još malo“, kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu. Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati Srbija posle sastanka sa Kernom kako bi mu postavili pitanja u vezi sa njegovom eventualnom kandidaturom za novi petogodišnji mandat. Tenzije u odnosima Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, zbog najavljenih predsedničkih kandidatura, uzburkale su političku scenu Srbije, ali se niko od njih nije konkretno oglasio o tome.

Beograd — Predsednik Srbije Tomislav Nikolić nije želeo da odgovara na pitanja novinara, pozivajući ih na strpljenje.

„Sačekajte još malo“, kratko je rekao Nikolić upitan da li želi da da izjavu.

Nekoliko novinarskih ekipa sačekalo je predsednika u Palati Srbija posle sastanka sa Kernom kako bi mu postavili pitanja u vezi sa njegovom eventualnom kandidaturom za novi petogodišnji mandat.

Tenzije u odnosima Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića, zbog najavljenih predsedničkih kandidatura, uzburkale su političku scenu Srbije, ali se niko od njih nije konkretno oglasio o tome.

Vučić je na konferenciji za medije sa austrijskim kancelarom Kristijanom Kernom rekao da se tom prilikom neće baviti dnevnopolitičkim stvarima, kao i da može da kaže samo pozitivne reči o Nikoliću.

Najava aktuelnog predsednika Srbije da će se kandidovati za novi mandat je stigla samo dan posle odluke Predsedništva SNS da svog predsednika i premijera Srbije predloži kao kandidata za tu funkciju, što treba da potvrdi Glavni odbor stranke na sednici u petak.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here