Home Izbori Nikolić: Čekam dogovor sa Vučićem

Nikolić: Čekam dogovor sa Vučićem

105
0
Tomislav Nikolić - Srbija izbori
Foto: N1

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se prvi put posle navoda o njegovoj kandidaturi i za „Kurir“ rekao da on i dalje čeka dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem. „Ja i dalje čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin“, rekao je Nikolić. „Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju reč, mada je jasno da se SNS ponaša kao da nema vremena da sačeka dogovor i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju, a ne vlast“, rekao je Nikolić za Kurir.

Predsednik Srbije Tomislav Nikolić oglasio se prvi put posle navoda o njegovoj kandidaturi i za „Kurir“ rekao da on i dalje čeka dogovor sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem.

„Ja i dalje čekam dogovor sa Aleksandrom Vučićem. Pre toga neću doneti nikakvu odluku i svojim izjavama neću nikoga da stavljam pred svršen čin“, rekao je Nikolić.

„Tako sam obećao i nikada ne gazim svoju reč, mada je jasno da se SNS ponaša kao da nema vremena da sačeka dogovor i zajedničku izjavu koju smo obećali građanima. Ovako se ponašam zato što volim Srbiju, a ne vlast“, rekao je Nikolić za Kurir.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here