Home Izbori Mihajlović o Nikoliću: SNS ne govori loše o svojim članovima

Mihajlović o Nikoliću: SNS ne govori loše o svojim članovima

110
0
Zorana Mihajlović - Srbija izbori
Foto: RTS/ Beta

Ministarka saobraćaja i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da očekuje da jedini kandidat SNS-a na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić bude pobednik već u prvom krugu glasanja. „Jedini predsednički kandidat SNS-a je Aleksandar Vučić koji će biti pobednik u prvom krugu“, kazala je Mihajlović novinarima u Vladi Srbije. Ona je kazala da očekuje da Vučić prisustvuje danas sednici Glavnog odbora SNS na kojoj će on biti proglašen predsedničkim kandidatom. Kako je dodala, predsednik Srbije Tomislav Nikolić, čija je kandidatura za predsednika Srbije nezvanično najavljena, neće prisustvovati sednici Glavnog odbora SNS jer nije član stranačkog organa.

Ministarka saobraćaja i funkcionerka Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović izjavila je da očekuje da jedini kandidat SNS-a na predsedničkim izborima Aleksandar Vučić bude pobednik već u prvom krugu glasanja.

„Jedini predsednički kandidat SNS-a je Aleksandar Vučić koji će biti pobednik u prvom krugu“, kazala je Mihajlović novinarima u Vladi Srbije.

Ona je kazala da očekuje da Vučić prisustvuje danas sednici Glavnog odbora SNS na kojoj će on biti proglašen predsedničkim kandidatom.

Kako je dodala, predsednik Srbije Tomislav Nikolić, čija je kandidatura za predsednika Srbije nezvanično najavljena, neće prisustvovati sednici Glavnog odbora SNS jer nije član stranačkog organa.

Na pitanje da li postoji neka vrsta razgovora ili trgovine u SNS o podeli državnih funkcija ona je demantovala da je postoje takvi pregovori i prepiske.

Ona je istakla da je „bilo različitih razgovora“, ali da se ne može nikako govoriti o trgovini jer je „Srbija najvažnija“.

Komentarišuću moguću kandidaturu predsednika Srbija Tomislava Nikolića za novi mandat ona je istakla da je takav njegov istup „neodgovoran“ i da baca senku na njegovu poziciju, što će se tek videti.

„SNS nikad neće loše govoriti o svojim članovima“, kazala je Mihajlović.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here