Home Izbori Ljajić: Vučić – Nikolić, nema tu nikakve glume

Ljajić: Vučić – Nikolić, nema tu nikakve glume

122
0
Rasim Ljajić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Predsednik SDPS Rasim Ljajić naveo je da nema nikakve glume, ni režije kada je u pitanju potencijalna kandidatura Tomislava Nikolića za predsednika. “Verujem da je ovo autentično, nema tu nikakve glume, nije izrežirano, to su teorije koje nemaju blage veze sa realnošću“, rekao je Ljajić za TV Prva. Kako je rekao, ovo nije prvi put da se dešavaju komplikovane stvari u politici, a navodi i da je kroz jednu prošao i sam. “Nije uopšte jednostavno, i ja sam se 2012. suočio sa dilemom kada sam morao da uđem u koaliciju SNS i SPS, u političkom smislu to je bila ispravna oduka, ali sam doneo odluku sa kojom i danas lično imam problem“, rekao je on.


Beograd — Predsednik SDPS Rasim Ljajić naveo je da nema nikakve glume, ni režije kada je u pitanju potencijalna kandidatura Tomislava Nikolića za predsednika.

“Verujem da je ovo autentično, nema tu nikakve glume, nije izrežirano, to su teorije koje nemaju blage veze sa realnošću“, rekao je Ljajić za TV Prva.

Kako je rekao, ovo nije prvi put da se dešavaju komplikovane stvari u politici, a navodi i da je kroz jednu prošao i sam.

“Nije uopšte jednostavno, i ja sam se 2012. suočio sa dilemom kada sam morao da uđem u koaliciju SNS i SPS, u političkom smislu to je bila ispravna oduka, ali sam doneo odluku sa kojom i danas lično imam problem“, rekao je on.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here