Home Izbori Brnabić: Nisam očekivala, da li je Vučić povređen-ne znam

Brnabić: Nisam očekivala, da li je Vučić povređen-ne znam

97
0
Ana  Brnabić - Srbija izbori
Foto: B92/ Tanjug

Beograd — Ministarska državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić rekla je da je bila iznenađena kada je pročitala napise o kandidaturi Tomislava Nikolića. Brnabićeva je gostujući na TV Prva navela da to “nije očekivala“. “Iznenađena sam lično. Bila sam u Berlinu, naša ambasada je tamo organizovala fantastičan događaj kako bi bio obeležen Dan državnosti. Na povratku iz Berlina sam pročitala izjavu, nisam očekivala, ali čini mi se da je situacija jasna“, navela je ona. Kako kaže, stranka je uz predsednika vlade.

Beograd — Ministarska državne uprave i lokalne samouprave Ana Brnabić rekla je da je bila iznenađena kada je pročitala napise o kandidaturi Tomislava Nikolića.

Brnabićeva je gostujući na TV Prva navela da to “nije očekivala“.

“Iznenađena sam lično. Bila sam u Berlinu, naša ambasada je tamo organizovala fantastičan događaj kako bi bio obeležen Dan državnosti. Na povratku iz Berlina sam pročitala izjavu, nisam očekivala, ali čini mi se da je situacija jasna“, navela je ona.

Kako kaže, stranka je uz predsednika vlade.

Brnabićeva se osvrnula i na navode pojedinih medija da se ona može naći na mestu novog premijera.

“Pročitala sam u medijima, sa listom nekih drugih imena. Stvarno ima toliko puno posla da u ovom trenutku ne bih o tome razmišljala. Čast mi je što se moje ime našlo među tim imenima“, dodala je Brnabićeva.

Rekla je i da se nada da će Vučić biti izabran za predsednika i da će budućem premijeru trebati njegova podrška.

“Srbija je krenula u ozbiljne reforme, kriza je u regionu i ovo mi je nekako delovalo kao logično-pragmatičan korak, iako je meni lično jako žao što predsednik vlade neće više voditi tim u kojem sam ja“, dodala je ona.

Kaže i da joj se čini da svi sa porukama staju na loptu.

“Predsednik Vlade nije reagovao, da je bio lično povređen ili nije – to ne znam“, navela je ona.

“Sve odluke su donesene, zato sam i rekla da je za mene situacija jasna, stranka je stala uz Vučića, građani su rekli svoj stav na izborima“, rekla je Brnabićeva.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here