Home Izbori Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

Vučić bez komentara na kandidaturu Nikolića

102
0
Aleksandar Vučić - Srbija izbori
Foto: RTS/ Tanjug

Sa predsednikom SNS-a i premijerom Aleksandrom Vučićem u kontakt je stupio „Tanjug“, a na pitanje o kandidaturi Tomislava Nikolića, Vučić je ćutao i nije dao nikakav komentar.

Sputnjik i N1 preneli su kao ekskluzivno vest da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Na kandidaturu Nikolića reagovao je lider socijalista Ivica Dačić. Ako je vest o kandidovanju Nikolića tačna, sramotno je, kaže Dačić, da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

Da samo Vučić zaslužuje poverenje građana i da je to pokazao radom i rezultatima koje je ostvario kao premijer, smatra i predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma.

Podršku Vučićevoj kandidaturi potvrdio je i predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Ljajić, kao i lider Pokreta socijalista koji je rekao da će, ako se Tomislav Nikolić zaista kandiduje, „biti jasno da Vučića izdaju političari ali da uz njega ostaje Srbija“.

I potpredsednica Vlade Srbije i članica Predsedništva SNS-a Zorana Mihajlović je komentarisala pisanja medija da će se Nikolić kandidovati na predsedničkim izborima. „Ne želim da verujem da će se Tomislav Nikolić okrenuti protiv Srbije, SNS-a i Aleksandra Vučića“, rekla je Mihajlovićeva.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here