Home Vesti Vučević: Predsedništvo SNS odbilo ponudu Nikolića

Vučević: Predsedništvo SNS odbilo ponudu Nikolića

101
0
Miloš Vučević - Srbija izbori
Foto: N1

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je predsedništvo SNS „odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću“ u vezi sa predstojećim predsedničkim izborima. „Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je predsedništvo stranke odbilo ponudu Nikolića Vučiću“, izjavio je Vučević u emisiji Pravi ugao Radio televizije Vojvodine. Predsedništvo SNS-a u utorak je predložilo da Vučić bude kandidat te stranke na predsedničkim izborima, potom su se u javnosti pojavile nezvanične informacije da će se i Nikolić kandidovati da bi danas aktuelni predsednik rekao da još uvek čeka na dogovor sa Vučićem.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Miloš Vučević izjavio je da je predsedništvo SNS „odbilo ponudu koju je Tomislav Nikolić uputio Aleksandru Vučiću“ u vezi sa predstojećim predsedničkim izborima.

„Ne mogu da idem u detalje, ali mogu da vam kažem da je predsedništvo stranke odbilo ponudu Nikolića Vučiću“, izjavio je Vučević u emisiji Pravi ugao Radio televizije Vojvodine.

Predsedništvo SNS-a u utorak je predložilo da Vučić bude kandidat te stranke na predsedničkim izborima, potom su se u javnosti pojavile nezvanične informacije da će se i Nikolić kandidovati da bi danas aktuelni predsednik rekao da još uvek čeka na dogovor sa Vučićem.

Vučević je ocenio da je situacija u SNS „u najboljem redu“ i naveo da očekuje da će glavni odbor stranke sutra jednoglasno podržati Vučićevu kandidaturu.

Dodao je i da je nesporna jedinstvena podrška poslanika SNS u Skupštini Srbije politici stranke i kao neosnovane spekulacije odbacio navode da možda i 40 poslanika SNS podržava Nikolića. Podsetio je i da je sin Tomislava Nikolića Radomir na sednici predsedništva SNS podržao kandidaturu Vučića.

„Ovakvi trenuci svakako testiraju jedinstvo stranke“, ustvrdio je.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here