Home Izbori Jeremić: Ne dozvoliti ponižavanje institucije predsednika

Jeremić: Ne dozvoliti ponižavanje institucije predsednika

119
0
Vuk Jeremić - Srbija izbori
Foto: N1

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je institucija predsednika Srbije pet godina ponižavana i da se to ne sme više dozvoliti. „Ovo što se danas dešava je direktna posledica pet godina ponižavanja institucije predsednika Republike. To se više nikada ne sme dozvoliti“, napisao je Jeremić na Tviteru povodom informacija da će se Tomislav Nikolić ponovo kandidovati za predsednika iako je Predsedništvo SNS predložilo premijera Aleksandra Vučića za kandidata te stranke. Glavni odbor SNS sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

Kandidat za predsednika Srbije Vuk Jeremić izjavio je da je institucija predsednika Srbije pet godina ponižavana i da se to ne sme više dozvoliti.

„Ovo što se danas dešava je direktna posledica pet godina ponižavanja institucije predsednika Republike. To se više nikada ne sme dozvoliti“, napisao je Jeremić na Tviteru povodom informacija da će se Tomislav Nikolić ponovo kandidovati za predsednika iako je Predsedništvo SNS predložilo premijera Aleksandra Vučića za kandidata te stranke.

Glavni odbor SNS sutra bi trebalo da donese zvaničnu odluku o kandidaturi Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima u Srbiji.

U međuvremenu, N1 je došao do potvrde da je aktuelni predsednik Tomislav Nikolić poslao u utorak pismo premijeru i predsedniku SNS Aleksandru Vučiću u kom je od njega zatražio da mu dodeli mesto lidera SNS i predsednika Vlade Srbije u zamenu za podršku na izborima.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here