Home Izbori Dačić o Nikoliću: Ako je tačno – sramotno je

Dačić o Nikoliću: Ako je tačno – sramotno je

109
0
dacic-srbijaizbori
Foto: Darko Ćirkov

Lider SPS-a Ivica Dačić je ocenio da je, ako je vest o kandidovanju Tomislava Nikolića na predstojećim predsedničkim izborima tačna, sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića. „Više puta sam isticao da je za Srbiju najbolje da se sačuva politička stabilnost putem kandidature čoveka koji uživa najveću podršku naroda, a to je nesumnjivo Vučić“, rekao je Dačić za Tanjug. Dačić je istakao da će, ako se Nikolić zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma i Jedinstvena Srbija, još snažnije podržati Vučića.


Lider SPS-a Ivica Dačić je ocenio da je, ako je vest o kandidovanju Tomislava Nikolića na predstojećim predsedničkim izborima tačna, sramotno da se on time pridružuje plejadi kandidata koji su protiv Aleksandra Vučića.

„Više puta sam isticao da je za Srbiju najbolje da se sačuva politička stabilnost putem kandidature čoveka koji uživa najveću podršku naroda, a to je nesumnjivo Vučić“, rekao je Dačić za Tanjug.

Dačić je istakao da će, ako se Nikolić zaista kandiduje protiv Vučića, on lično i ceo SPS, kao i Dragan Marković Palma i Jedinstvena Srbija, još snažnije podržati Vučića.

„Jedino logično i racionalno je da kandidat bude onaj koji će pobediti, sa ili bez Nikolića, svejedno. A šta će uraditi Nikolić bez Vučića i to je jasno, ništa, samo će pomoći onima koji su protiv Vučića. I to bezuspešno“, zaključio je Dačić.

Sputnjik je prethodno javio da je Nikolić odlučio da se kandiduje na predsedničkim izborima.

Izvor: www.rts.rs

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here