Home Saopštenja Jovanov: Građani već osetili rezultate programa Jeremića

Jovanov: Građani već osetili rezultate programa Jeremića

153
0
Srpska napredna stranka - Srbija izbori
Foto: B92

Potpredsednik Glavnog odbora SNS Milenko Jovanov ocenio je da su građani Srbije već osetili rezultate programa predsedničkog kandidata Vuka Jeremića.

On je rekao da je taj program izražen u otpuštanju pola miliona radnika, izmeštanju razgovora o Kosovu iz UN u EU, kao i uništenju privrede zemlje.

Program Vuka Jeremića, kako je ocenio Jovanov, „poznat je građanima i, nažalost, već primenjen u praksi po otpuštanju više od pola miliona radnika, izmeštanju razgovora o Kosovu iz UN u Brisel, postavljanju nesuvislog pitanja o proglašenju nezavisnosti KiM pred Međunarodnim sudom pravde, rasturanju srpske vojske, uništavanju privrede, dovođenju Srbije na korak od bankrota“.

„Sve to, i još mnogo toga, radio je (bivši šef srpske diplomatije) Vuk Jeremić u zajedničkom poduhvatu sa svojom lopovskom žutom družinom (Demokratskom strankom), koja mu danas čini izborni štab i vodi kampanju, a nekad se zvala Vlada Borisa Tadića i Mirka Cvetkovića“, ocenio je Jovanov i dodao da je to razlog zašto Jeremićevi skupovi na koje jedva dođe 50 ljudi, doživljavaju debakl u svakom mestu u Srbiji.

Jovanov je dodao da se na kraju, opet postavlja pitanje koliko je koštala današnja parada laži Vuka Jeremića, ko ju je platio i šta očekuje zauzvrat.

Jeremić je danas u Beogradu, u punoj sali Doma omladine održao tribinu na kojoj je predstavio „Program za dostojanstveniju, pravednu i razvijeniju Srbiju“, na kojoj je bilo oko 300 građana.

Tom prilikom je ocenio da su predsednički izbori jedino mesto na kome ne može biti manipulacije jer će građani moći da biraju između Aleksandra Vučića i njega.

„Ukoliko im ne stanemo na put na ovim predsedničkim izborima, neće biti pomaka narednih pet godina, uslediće pet godina pakla s nesagledivim posledicama za ovu zemlju“, rekao je Jeremić.

Izvor: www.b92.net

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here