Home Saopštenja Vojvođanska partija: PODRŠKA ZA SAŠU JANKOVIĆA!

Vojvođanska partija: PODRŠKA ZA SAŠU JANKOVIĆA!

141
0
Vojvođanska partija - Srbija izbori
Foto: Vojvođanska partija

Na predlog predsednika Vojvođanske partije Aleksandra Odžića, predsedništvo VP donelo je jednoglasnu odluku da podrži kandidaturu Saše Jankovića za predsednika Srbije.

Smatramo da je Saša Janković, kao nestranački i nedvosmisleno opozicioni kandidat za predsednika Srbije, čovek koji je kroz funkciju zaštitnika građana Republike Srbije pokazao i dokazao da za ovu zemlju još uvek ima nade, pod uslovom da se građanima vrati vera u to da Srbija može da postane država u kojoj su svi građani jednaki pred zakonom. Saša Janković je dokazao da je spreman da se bori za građansko društvo, bez favorizovanja bilo koje nacije ili vere, za društvo međusobnog razumevanja i uvažavanja, u kome je vlast u službi građana a ne pojedinaca i njihovih „biznismena“, u kome se poštuje sloboda govora i iznošenja političkih stavova, pravo na rad i adekvatnu zaradu, sistem vrednosti u kome su prioriteti znanje i kultura, a ne stranačka pripadnost ili ružičasta laž.

Saša Janković je pristojan, stručan i pre svega pravičan čovek koji je u stanju da kao budući predsednik Republike Srbije uspostavi preko potrebnu ravnotežu između građana i svega onoga što predstavlja vlast u ovoj državi, te smatramo da je kandidat koji zaslužuje podršku kompletne društvene zajednice. Za Vojvođansku partiju nema dileme kojim putem treba da ide naše društvo i taj put nikada nije bio upitan, pa tako ni danas kada dajemo punu podršku budućem predsedniku svih građanki i građana Republike Srbije – Saši Jankoviću.

Izvor: Pres služba Vojvođanske partije

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here