Home Izbori SRS obeležila slavu s „najobrazovanijim kandidatom“

SRS obeležila slavu s „najobrazovanijim kandidatom“

130
0
SRS slava - Srbija izbori
Foto: N1/ SRS

Srpska radikalna stranka obeležila je slavu Sveta Tri jerarha u stranačkim prostorijama u Zemunu. Među zvanicama su bili predstavnici kineske i ruske ambasade i ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov. „Kum slave“ Milovan Bojić rekao je da radikali Sveta Tri jerarha obeležavaju „zbog načina i puta na koji su se pristalice Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog učvrstili u veri i nisu se međusobno diskriminisali“.

Srpska radikalna stranka obeležila je slavu Sveta Tri jerarha u stranačkim prostorijama u Zemunu.

Među zvanicama su bili predstavnici kineske i ruske ambasade i ambasador Azerbejdžana Eldar Hasanov.

„Kum slave“ Milovan Bojić rekao je da radikali Sveta Tri jerarha obeležavaju „zbog načina i puta na koji su se pristalice Vasilija Velikog, Grigorija Bogoslova i Jovana Zlatoustog učvrstili u veri i nisu se međusobno diskriminisali“.

„Danas proslavljamo slavu u predvečerje predsedničkih izbora. Nastupamo sa najobrazovanijim i najboljim kandidatom“, rekao je Bojić i dodao da je predsednik SRS Vojislav Šešelj „evro-amerikance“ u Haškom tribunalu i time „obezbedio trajno mesto u srpskoj istoriji“.

On je dodao da je Šešelj u Hagu sačuvao čast i da se ona ne može oduzeti već izgubiti, a da će čast izgubiti i oni koji Šešelju ne pruže podršku na predsedničkim izborima.

Bojić je dodao da prilika na predsedničkim izborima ne sme da bude propuštena i da SRS želi da mlada Srbija izađe na izbore.

On je dodao da će u Srbiji kojom predsedava Vojislav Šešelj biti mesta za mlade, koji će imati razloga da ostanu u zemlji i da će se boriti protiv kriminala i korupcije.

Izvor: N1

Ostavite vaš komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here